search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:17
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Και νέα προβλήματα ηλεκτροδότησης, λόγω έκρηξης σε μετασχηματιστή στην Κάτω Κηφισιά (Video)

16.02.2021 21:15
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Και νέα προβλήματα ηλεκτροδότησης, λόγω έκρηξης σε μετασχηματιστή στην Κάτω Κηφισιά (Video) - Media

 

Χωρίς τέλος μοιάζουν να είναι τα προβλήματα που προκαλεί στην Αττική η κακοκαιρία «Μήδεια», καθώς οι βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης πολλαπλασιάζονται διαρκώς.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αργά το βράδυ της Τρίτης, άλλος ένας μετασχηματιστής μέσης τάσης της ΔΕΗ στην Κάτω Κηφισιά βραχυκύκλωσε με αποτέλεσμα να βυθιστούν στο σκοτάδι και άλλες περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από το βραχυκύκλωμα δημιουργήθηκε και μικρή πυρκαγιά, προσθέτοντας και νεά διακοπή ρεύματος σε αυτές που ήδη έχουν καταγραφεί λόγω της κακοκαιρίας και αναμένουν επιδιόρθωσης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με στοιχεία του ΑΔΜΗΕ περίπου 250.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εξαιτίας της κακοκαιρίας, σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και για πάνω από 24 ώρες.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Τάσος Μάνος, η κατάσταση αξιολογείται συνεχώς ανάλογα με τις νέες βλάβες που προκύπτουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:16