search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:31
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος: Σε πανικό οι «καλοθελητές» της ενημέρωσης – H συγκάλυψη δε μαζεύεται με μια fake φωτογραφία

21.02.2021 18:01
Ηλιόπουλος: Σε πανικό οι «καλοθελητές» της ενημέρωσης - H συγκάλυψη δε μαζεύεται με μια fake φωτογραφία - Media

 

Για «καλοθελητές» της ενημέρωσης που επιδίδονται σε λαθροχειρίες που εκθέτουν τον πανικό τους κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος αντιδρώντας σε δημοσίευμα του ειδησεογραφικού σάιτ, in.gr που ανήκει στον όμιλο ALTER EGO συμφερόντων Β. Μαρινάκη.

Το δημοσίευμα συνοδεύεται από φωτογραφία που εικονίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και στο τέλος του μακροσκελούς κειμένου που επιτίθεται στον τρόπο που αντιπολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην συγκεκριμένη υπόθεση, διευκρινίζεται ότι η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ.

«Η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ. Αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αληθινή, όπως αληθινές είναι άλλες με τον πρώην ή τον νυν πρωθυπουργό και χιλιάδες πρόσωπα από όλους τους χώρους», διευκρινίζεται προς το τέλος του κειμένου. 

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υποστηρίζει πώς το πρόβλημα είναι πως ο Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον Δ. Λιγνάδη, ούτε οι φιλικές τους σχέσεις, αλλά ότι επί 20 ημέρες επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα και αυτό «δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν».

Αναλυτικά η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης, υπό τον τίτλο: «Είσαι παιδεραστής Αλέξη;»

Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.

Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

Ότι ο εκπρόσωπός του χαρακτήρισε «προσωπικούς» τους λόγους παραίτησής του.

Ότι η κα Μενδώνη μίλησε για «ανυπόστατες φήμες» και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι «επικίνδυνος» μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:29