search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:57
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επενδύει στην ένταση που φέρνει ανακύκλωση της βίας και όχι ασφάλεια

09.03.2021 21:15
ΣΥΡΙΖΑ: Ηχηρή καταδίκη για τα επεισόδια στη Ν. Σμύρνη και τον τραυματισμό αστυνομικού - Media

 

Στο πρωθυπουργό επιρρίπτει τις ευθύνες για τη βία ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, με την οποία απαντά στα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα στην τηλεοπτική του δήλωση όπου φωτογράφισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως υπαίτιο για διχασμό με αφορμή τα επεισόδια στη Ν. Σμύρνη.

Στην πρωθυπουργική δήλωση “είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα και την ασφάλεια όλων των Ελλήνων” ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά πως η στρατηγική της έντασης στην οποία επενδύει δεν φέρνει ασφάλεια αλλά το αντίθετο.

«Η στρατηγική της έντασης στην οποία επένδυσε ο κ. Μητσοτάκης, αφού απέτυχε σε όλα, το μόνο που διασφαλίζει είναι ανακύκλωση της βίας και κοινωνική ανασφάλεια» αναφέρει το Γρ. Τύπου.

Και προσθέτει: «Η χώρα χρειάζεται σεβασμό στη δημοκρατία και στα κοινωνικά δικαιώματα για να ξεπεράσει τα δύσκολα. Συνθήκες που δεν συμβαδίζουν με τη στρατηγική του κ. Μητσοτάκη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:56