search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:14
MENU CLOSE

Δύο νέες συλλήψεις για την επίθεση στον αστυνομικό της ΔΡΑΣΗ

11.03.2021 07:28
Δύο νέες συλλήψεις για την επίθεση στον αστυνομικό της ΔΡΑΣΗ - Media

 

Σε δύο ακόμα συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού της Ομάδας ΔΡΑΣΗ προχώρησε τα ξημερώματα η ΕΛ.ΑΣ.

Ο λόγος για δύο άτομα ηλικίας 22 και 23 ετών, Έλληνες, ενώ η επιχείρηση για την σύλληψη τους έγινε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Όσον αφορά τον 22χρονο ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είχε συλληφθεί πρόσφατα για την επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Πλέον ο αριθμός των συλλήψεων ανέρχεται σε 19, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη ο νεαρός που το απόγευμα της Τρίτης απεικονίζεται σε βίντεο να τρέχει, να ορμά και να κατεβάζει με κεφαλοκλείδωμα τον 27χρονο αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ από το δίκυκλο που επέβαινε. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτομο αλβανικής καταγωγής, το οποίο ανήκει σε κλαμπ οπαδών – χούλιγκαν και φέρεται να έχει συμμετάσχει ξανά σε επεισόδια.

Καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη του, έπαιξε μία άλλη σύλληψη που έγινε λίγες ώρες νωρίτερα. Ο λόγος για έναν ομοεθνή του ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε κι αυτός στα επεισόδια και το λιντσάρισμα του 27χρονου αστυνομικού.

Πάνω στην ένταση στη Νέα Σμύρνη, φαίνεται πως του έπεσε το πορτοφόλι και στη συνέχεια πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του (σ.σ. στο Μενίδι) για να δηλώσει την απώλεια της ταυτότητας του. Οι αστυνομικοί το είχαν βρει, είχαν ειδοποιήσει τους συναδέλφους τους και όταν άρχισαν οι ερωτήσεις ο 22χρονος έπεσε σε αντιφάσεις.

Από το απίστευτο σπριντ που έκανε και τον τρόπο που επιτέθηκε στον άνδρα της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, δόθηκε από τους αστυνομικούς στον 27χρονο το προσωνύμιο «Ινδιάνος», καθώς ο τρόπος 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59