search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:16
MENU CLOSE

Ράδιο Αρβύλα: Το τρολάρισμα στον Πούμπουρα για την πρoτροπή στους νέους να δουλεύουν… τζάμπα (video)

06.05.2021 13:43
poymp

Ο Σάββας Πούμπουρας εξηγεί τι μπορείς να αποκομίσεις δουλεύοντας χωρίς να πληρώνεσαι και το Ράδιο Αρβύλα παρουσιάζει το πώς μπορεί να είναι η συγκεκριμένη ζωή χωρίς χρήματα.

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα σε ανάρτησή του στον Instagram, στις οποίες ανέφερε πως όσοι αναζητούν εργασία θα μπορούσαν να δουλεύουν αμισθί αποκομίζοντας εμπειρία, παρά να μένουν στο σπίτι τους και να μην κάνουν τίποτα, ακολούθησαν πολλές αντιδράσεις.

Οι δηλώσεις του γνωστού παρουσιαστή προκάλεσαν θύελλα, αλλά και ανελέητο τρολάρισμα στα social media, ενώ μπήκαν και στο στόχαστρο των Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι προέβαλαν απόσπασμα από το βίντεο του Σάββα Πούμπουρα στην εκπομπή τους.

Φυσικά, η παρέα του Αντώνη Κανάκη πήγε το τρολάρισμα ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας κι άλλες δηλώσεις στο βίντεο του παρουσιαστή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:16