search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:29
MENU CLOSE

Φρένο στις οφειλές του δημοσίου βάζει η Ε.Ε

21.10.2010 10:12
Φρένο στις οφειλές του δημοσίου βάζει η Ε.Ε - Media

Κοινοτική οδηγία σύμφωνα με την οποία οι προμηθευτές του δημοσίου θα πρέπει να πληρώνονται άμεσα, ψηφίστηκε την Τετάρτη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Κοινοτική οδηγία σύμφωνα με την οποία οι προμηθευτές του δημοσίου θα πρέπει να πληρώνονται άμεσα, ψηφίστηκε την Τετάρτη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, το δημόσιο θα πρέπει να πληρώνει τους προμηθευτές του εντός 30 ημερών ενώ ειδικά οι προμηθευτές των νοσοκομείων σε διάστημα έως 60 ημέρες.

Παράλληλα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Εμφυτεύσιμου Ορθοπεδικού Υλικού (ΠΑΣΥΠΟΥ) ανακοίνωσε ότι τα μέλη του αποφάσισαν να αναστείλουν προσωρινά, τη διακοπή προμηθειών προς τα δημόσια νοσοκομεία μετά από την πρόθεση του υπουργού Υγείας, να προχωρήσει σε συνάντηση μαζί τους.

Ο ΠΑΣΥΠΟΥ σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι είναι σημαντικός ο διάλογος που θα πραγματοποιηθεί με τον υπουργό Υγείας Αντρέα Λοβέρδο καθώς θα καθοριστούν οι λεπτομέρειες πως θα πληρωθούν οι προμηθευτές, μετά και τις δηλώσεις του υπουργού, ότι θα εξοφληθούν μέχρι το τέλος του 2010.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:27