search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:05
MENU CLOSE

Λίβανος: Καλεσμένος σε γυναίκα παρουσιάστρια- «Σκάσε! Είσαι γυναίκα και κατώτερη από εμένα!»

09.03.2015 13:48
Λίβανος: Καλεσμένος σε γυναίκα παρουσιάστρια- «Σκάσε! Είσαι γυναίκα και κατώτερη από εμένα!» - Media

Προκλητικά  αγενής και προσβλητικός απέναντι σε γυναίκα παρουσιάστρια ειδήσεων της τηλεόρασης του Λιβάνου εμφανίστηκε ο σουνίτης σείχης Χάνι αλ Σεμπάι.

 

Προκλητικά αγενής και προσβλητικός απέναντι σε γυναίκα παρουσιάστρια ειδήσεων της τηλεόρασης του Λιβάνου εμφανίστηκε ο σουνίτης σείχης Χάνι αλ Σεμπάι.

Η συζήτηση κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων όπως θα δείτε και στο βίντεο φαίνεται να κυλάει ομαλά όταν η Ρίκα Καράκι, η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του καναλιού « τόλμησε» να τον διακόψει και να του κάνει ερώτηση.

Ο καλεσμένος εξοργίστηκε και της απάντησε ότι δε δέχεται να τον διακόπτουν.

Η παρουσιάστρια με απίστευτη ψυχραιμία προσπάθησε να του εξηγήσει ότι ο τηλεοπτικός χρόνος είναι περιορισμένος και για το λόγο αυτό θα έπρεπε να συντομεύει.

Ο ισλαμιστής κληρικός εξοργισμένος της είπε να σκάσει γιατί ως γυναίκα είναι κατώτερη από αυτόν με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να διακόψει τη συνέντευξη!

Τραγική ειρωνεία είναι ότι το περιστατικό συνέβη χθες όπου εορταζόταν η ημέρα της γυναίκας…

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33