search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:03
MENU CLOSE

Από τα «επίσημα», στις περιπολίες

12.03.2015 10:34
Από τα «επίσημα», στις περιπολίες - Media

Για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και της ασφάλειας των πολιτών θα διατεθούν οι σχεδόν 1.000 αστυνομικοί που αποδεσμεύτηκαν από την φρούρηση στόχων και τη συνοδεία επισήμων.

Για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και της ασφάλειας των πολιτών θα διατεθούν οι σχεδόν 1.000 αστυνομικοί που αποδεσμεύτηκαν από την φρούρηση στόχων και τη συνοδεία επισήμων, στο πλαίσιο της υλοποίησης των δεσμεύσεων του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας αποδεσμεύτηκαν έως τώρα 868 αστυνομικοί, εκ των οποίων 515 έχουν ήδη επιστρέψει στις υπηρεσίες προέλευσής τους. Επίσης αποδεσμεύτηκαν 114 υπηρεσιακά αυτοκίνητα και 56 μοτοσικλέτες.

Όλη η αστυνομική δύναμη θα διατεθεί σε περιπολίες στις γειτονιές για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, στο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση «το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί ανακατανομή προσωπικού, με βάση τις ανάγκες των μάχιμων Υπηρεσιών». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:03