search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Αποκολλήθηκε το «Βιτσέντζος Κορνάρος» – «Ελεύθεροι» οι επιβάτες του

27.03.2015 18:49
Αποκολλήθηκε το «Βιτσέντζος Κορνάρος» - «Ελεύθεροι» οι επιβάτες του - Media

Αποκολλήθηκε με ιδία μέσα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος», που είχε προσαράξει από προχθές το βράδυ σε αμμώδη περιοχή, κοντά στο λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Κάσου. 

Τέλος είχε το απόγευμα η ταλαιπωρία των 227 επιβατών του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος», που αποκολλήθηκε με ίδια μέσα και με τη βοήθεια του επιβατηγού τουριστικού σκάφους kasos princess, από αμμώδη περιοχή του νησιού κοντά στο λιμενοβραχίονα όπου είχε προσαράξει.

Το πλοίο βρίσκονταν στο σημείο από προχθές το βράδυ, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι.

Μάλιστα για το λόγο αυτό είχε ζητηθεί η συνδρομή ρυμουλκού σκάφους από τη Μύκονο που λόγω των ισχυρών ανέμων δεν μπορούσε να προσεγγίσει το νησί και είχε κατευθυνθεί προς την Αστυπάλαια.

Το «Βιτσέντζος Κορνάρος» μετά την αποκόλληση, εισήλθε με ασφάλεια στο λιμάνι του νησιού όπου αποβιβάστηκαν και οι 227 επιβάτες οι οποίοι με μέριμνα του δήμου θα φιλοξενηθούν σε ξενώνες και ξενοδοχεία.

Στο πλοίο διενεργείται τεχνικός έλεγχος από τους αρμόδιους επιθεωρητές του παρακολουθούντα νηογνώμονα και από ιδιώτες δύτες προκειμένου να κριθεί αν είναι ασφαλές να ταξιδέψει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:02