search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Σκίτσο του Economist συνδέει την Μέρκελ με τους ναζί!

29.03.2015 08:59
Σκίτσο του Economist συνδέει την Μέρκελ με τους ναζί!  - Media

Μετά το εξώφυλλο του Spiegel και ο Economist, με σκίτσο που δημοσιεύει, συνδέει την καγκελάριο της Γερμανίας, Μέρκελ με τους ναζί.

Μετά το εξώφυλλο του Spiegel και ο Economist, με σκίτσο που δημοσιεύει, συνδέει την καγκελάριο της Γερμανίας, Μέρκελ με τους ναζί.

Η σύνδεση που αρκετοί σκιτσογράφοι, αναλυτές, δημοσιογράφοι έχουν κάνει μεταξύ της αδιάλλακτης πολιτικής της γερμανικής κυβέρνησης, με εκείνη της ναζιστικής Γερμανίας, έχει κατά καιρούς ενοχλήσει ιδιαίτερα το Βερολίνο.

Ένα ακόμα τέτοιο σκίτσο, που αναμένεται να συζητηθεί, δημοσιεύει ο Economist. Αυτήν την φορά, στο σκίτσο η Άνγκελα Μέρκελ παρότι εμφανίζεται με ένα λευκό περιστέρι (σύμβολο ειρήνης), η σκιά της αποκαλύπτει ότι κρατά στο χέρι έναν αετό που παραπέμπει σε σύμβολα του Γ’ Ράιχ.

Το σκίτσο δημοσιεύεται στη στήλη «Καρλομάγνος», σε άρθρο με τίτλο «Κάτω από τη σκιά της Γερμανίας» και υπότιτλο «η Γερμανία συμβιβάζεται με έναν ακατάστατο κόσμο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52