search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:56
MENU CLOSE

Χάντμπολ: Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ – Επεισόδια αμαύρωσαν τον τελικό (Video-Photos)

29.03.2015 16:21
Χάντμπολ: Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ – Επεισόδια αμαύρωσαν τον τελικό (Video-Photos) - Media

Κυπελλούχος Ελλάδας για δεύτερη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

 

Κυπελλούχος Ελλάδας για δεύτερη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν 29-27 την -τυπικά γηπεδούχο και κάτοχο του τροπαίου- ΑΕΚ στον τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη στο κλειστό της Πυλαίας και επέστρεψαν στην κορυφή μετά το 2012, όταν είχαν επιβληθεί των «κιτρινόμαυρων» στην Πάτρα με 25-24.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελικός διεκόπη 16.53΄ μετά την έναρξή του, με το σκορ στο 7-8 για τον ΠΑΟΚ, όταν μπήκαν στο γήπεδο οπαδοί της Ένωσης, είσοδος που συνοδεύτηκε από τη ρίψη δεκάδων φωτοβολίδων με στυλό, τόσο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όσο και της ΑΕΚ.

Ο τελικός διεκόπη με τους ιθύνοντες να ζητούν αρχικά να αποχωρήσουν από το κλειστό οι οπαδοί της ΑΕΚ κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό και άνοιξε μάλιστα νέος κύκλος επεισοδίων με τις δυνάμεις της αστυνομίας. Στη συνέχεια δόθηκε εντολή να αποχωρήσουν άπαντες από το γήπεδο, κάτι για το οποίο χρειάστηκαν 2,5 ώρες με τον αγώνα τελικά να συνεχίζεται και να ολοκληρώνεται με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τη νίκη και το Κύπελλο.

 

Πηγή βίντεο: sdna.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:56