search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:35
MENU CLOSE

Αποκλειστικό- Ο Βαρουφάκης είπε στους νεαρούς που τον προπηλάκισαν: «Είμαι ξένο σώμα, αργά ή γρήγορα θα με πετάξουν»

29.04.2015 13:38
Αποκλειστικό- Ο Βαρουφάκης είπε στους νεαρούς που τον προπηλάκισαν: «Είμαι ξένο σώμα, αργά ή γρήγορα θα με πετάξουν» - Media

Όσα δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, όσον αφορά στον προπηλακισμό του Γιάνη Βαρουφάκη από νεαρούς στα Εξάρχεια, περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στο www.topontiki.gr .

 

Όσα δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, όσον αφορά στον προπηλακισμό του Γιάνη Βαρουφάκη από νεαρούς στα Εξάρχεια, περιγράφει στο www.topontiki.gr αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, γύρω στα μεσάνυχτα περίπου 10 άτομα με κουκούλες μπήκαν στο εστιατόριο όπου έτρωγε, πέταξαν ποτήρια και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του.

Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τους ηρεμήσει και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Μετά από περίπου 20 λεπτά, ο υπουργός Οικονομικών βγήκε μαζί με τη σύζυγό του και κάποιος από τους νεαρούς επιχείρησε να του πετάξει μπουκάλι, τον συγκράτησαν όμως οι υπόλοιποι.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τη μηχανή του με τη σύζυγό του, προκειμένου να φύγουν, όταν οι νεαροί άρχισαν μια λεκτική «επίθεση», αμιγώς πολιτικού περιεχομένου.

Ο υπουργός προτίμησε, αντί να φύγει, να πιάσει κουβέντα μαζί τους.

«Εσύ δεν έχεις πεινάσει ποτέ. Πήγαινε μια βόλτα στο Πεδίον του Άρεως να δεις τι γίνεται» του είπαν οι νεαροί, για να εισπράξουν την απάντηση:

«Έχετε δει τι λένε για μένα τις τελευταίες δύο μέρες. Είμαι ξένο σώμα στο σύστημα και αργά ή γρήγορα θα με πετάξουν. Έμενα στα Εξάρχεια, εδώ ανήκω. Θα επιστρέψω.»

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία, δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33