search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Εκτός ο Παναγιωτόπουλος

02.01.2011 04:54
Εκτός ο Παναγιωτόπουλος  - Media

ΕΝΤΥΠΩΣΗ έκανε το γεγονός ότι δεν ανανεώθηκε η θητεία του διευθυντή ειδήσεων του Mega Χρήστου Παναγιωτόπουλου στο Δ.Σ. του Μεγάρου Μουσικής, στο οποίο ήταν από την εποχή του Χρήστου Λαμπράκη.

ΕΝΤΥΠΩΣΗ έκανε το γεγονός ότι δεν ανανεώθηκε η θητεία του διευθυντή ειδήσεων του Mega Χρήστου Παναγιωτόπουλου στο Δ.Σ. του Μεγάρου Μουσικής, στο οποίο ήταν από την εποχή του Χρήστου Λαμπράκη. Στη νέα σύνθεσή του μετέχουν με τριετή θητεία οι Ι. Μάνος, νομικός, Ι. Κόκκος, σκηνογράφος, Π. Λάμψα, διεθνολόγος (στενή συνεργάτης του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου), Αλκ. Ιωαννίδης, μουσικός, Νίκος Δημουλίτσας, τραπεζικός υπάλληλος, οι οποίοι προτάθηκαν από τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, καθώς και οι Γ. Αϊδίνης, δικηγόρος, Βίκτ. Αμπακούμκιν, πολιτικός μηχανικός, Παν. Δημαράς, δικηγόρος, Ι. Μαρίνος, οικονομολόγος – δημοσιογράφος, και Λένα Σαββίδη, δημοσιογράφος, οι οποίοι έχουν οριστεί από τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής. Τι να συμβαίνει άραγε; Τον ξέχασε ο Ψυχάρης και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής ή μήπως τον έκοψε το υπουργείο Πολιτισμού; Τι κρύβεται πίσω από το παρασκήνιο της απομάκρυνσης αυτής; 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:40