search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:31
MENU CLOSE

Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη;

06.05.2015 17:31
«Βόμβα» για τον εκλεκτό του Τραμπ: «Σίγουρη» ότι αποπειράθηκε να την βιάσει ο Κάβανο δηλώνει η Φορντ (Video) - Media

H Ντίσνεϊ συζητά για την επιστροφή του Ιντιάνα Τζόουνς στη μεγάλη οθόνη. 

 

Η Κάθλιν Κένεντι, παραγωγός του δημοφιλούς franchise «Ιντιάνα Τζόουνς», επιβεβαιώνει πως οι συζητήσεις με την Ντίσνεϊ για την πέμπτη ταινία πληθαίνουν όλο και περισσότερο.

Μιλώντας στο Vanity Fair, η Κένεντι δήλωσε πως έχει όλες τις καλές προθέσεις να κρατήσει το πνεύμα του “Ιντι” ζωντανό στην μεγάλη οθόνη. «Μια μέρα θα γίνει ένα ακόμα φιλμ με τις περιπέτειες του διάσημου αρχαιολόγου» δήλωσε η ίδια, παρότι δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε μπορεί αυτό να συμβεί. Σύμφωνα, με την Κένεντι, δεν υπάρχει ακόμα σενάριο αλλά όλα βρίσκονται «υπό συζήτηση». Πάντως, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν φήμες ότι τον ρόλο θα πάρει ο Κρις Πρατ. 

Υπενθυμίζουμε ότι η Κάθλιν Κένεντι ήταν παραγωγός και στις τέσσερις προηγούμενες ταινίες «Raiders of the Lost Ark» (1981), «Indiana Jones and the Temple of Doom» (1984), «Indiana Jones and the Last Crusade» (1989), «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» (2008), σε σενάριο του Τζορτζ Λούκας και σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ. 

Ο Χάρισον Φορντ ως Ιντιάνα Τζόουνς στην ταινία «Indiana Jones and the Temple of Doom» (1984)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03