search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Ο Στουρνάρας… «έστησε» την Ζωή στην Βουλή!

22.06.2015 11:50
Στην Βουλή ο Στουρνάρας για την υπόθεση Siemens - Media

Δεν παρουσιάστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, το μεσημέρι τη Δευτέρας ο Γιάννης Στουρνάρας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

 

Δεν παρουσιάστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, το μεσημέρι τη Δευτέρας ο Γιάννης Στουρνάρας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Με επιστολή που έφτασε με φαξ στα χέρια της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ωστόσο σημείωσε ότι δεν μπορεί να παραστεί «λόγω των δυσκολιών, που περνά σήμερα η οικονομία της χώρας και κατ’ επέκταση του τραπεζικού συστήματος», προτείνοντας ως εναλλακτικές ημερομηνίες που μπορεί να παραστεί στην επιτροπή τις εξής ημερομηνίες: 6, 7, 9, 10, 20, 21 ή 23 Ιουλίου.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας η Ζωή Κωνσταντοπούλου προανήγγειλε την κλήση του Γιάννη Στουρνάρα στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, για το ζήτημα που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα με την αποστολή με στικάκι της Έκθεσης Νομισματικής Πολιτικής και που επεστράφη από την πρόεδρο της Βουλής στον κεντρικό τραπεζίτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:04