search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:39
MENU CLOSE

Ευρωβουλευτής σήκωσε χαρτί τουαλέτας και φώναζε στον Γιούνκερ: «Έτσι καταντήσατε το ευρώ» (Video)

07.07.2015 09:31
Ευρωβουλευτής σήκωσε χαρτί τουαλέτας και φώναζε στον Γιούνκερ: «Έτσι καταντήσατε το ευρώ»  (Video) - Media

Μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, βουλευτής τάχθηκε υπέρ της Ελλάδας και επιτέθηκε στον Γιούνκερ.

Ο Ευρωβουλευτής Τζιανλούκα Μπουονάνο (Λίγκα του Βορρά), απευθύνθηκε στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ήταν καταιγιστικός: «Θα πρέπει κάποια στιγμή να παραιτηθείτε και να ζητήσετε συγγνώμη από την Ελλάδα για όσα κάνετε»

Όρθιος πάντα και σε έντονο ύφος ρώτησε τον πρόεδρο της Ευρωπαικής Επιτροπής: «Έχετε πάει να αγοράσετε 1 λίτρο γάλα, 1 κιλό ψωμί και 1 λίτρο βενζίνη; Τι γίνεται με τα χρήματα που πάνε στις πολυεθνικές, στις μεγάλες τράπεζες; Ο λαός δεν νοιάζεται γι αυτά, χρειάζεται άλλες απαντήσεις.»

Στη συνέχεια πήρε δυο σημαίες. Μια της Ενωμένης Ευρώπης και μία της Γερμανίας. Τις έβαλε δίπλα δίπλα και άρχισε να μιλάει: «Ή Ευρώπη ή Γερμανία. Δεν γίνεται και τα δυο μαζί. Δεν θέλω να πεθάνω Γερμανός. Αν συνεχίσουμε έτσι η Ευρώπη μικραίνει, μικραίνει όμως και για την Γερμανία. Η Γερμανία είναι αυτή που πρέπει να μικρύνει. Δεν μπορεί να διατάζει όλη την Ευρώπη. Έχουμε ήδη δει τι έφερε στην Ευρώπη ο ναζισμός. Δεν θέλουμε, λοιπόν, τώρα, οικονομικό ναζισμό. Θα πρέπει να αλλάξουμε λιγάκι την πορεία των πραγμάτων, ειδάλλως κ. Γιούνκερ 100 δισ. επενδύσεις που θα πάνε;» συνέχισε.

Στη συνέχεια έβγαλε ένα χαρτί τουαλέτας το κράτησε στο αριστερό του χέρι και από το δεξί έβγαλε κάποια ευρώ: «Βλέπετε εδώ άλλα παραδείγματα, το χαρτί υγείας από τη μια και το ευρώ από την άλλη, έχουν καταντήσει να είναι το ίδιο με τη δουλειά σας. Δεν πάει πουθενά αυτή η Ευρώπη, δεν κάνετε αυτό που ενδιαφέρει τον λαό. Θα πρέπει λοιπόν κάποια στιγμή να παραιτηθείτε και να ζητήσετε συγγνώμη από την Ελλάδα για όσα κάνετε. Να ζητήσετε συγγνώμη από την Ευρώπη, διότι με τις οικονομικές σας επιταγές οδηγείτε σε σύγκρουση, σε αυτοκτονίες, σε λαθρομετανάστες. Τι άλλο θέλετε;».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:39