search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:19
MENU CLOSE

Στην Αθήνα ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Άθικτοι» (Photos)

09.07.2015 09:45
Στην Αθήνα ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Άθικτοι» (Photos) - Media

Ο Γάλλος ηθοποιός Φρανουσά Κλουζέ που γνωρίσαμε ως Φιλίπ στην εξαιρετική κωμωδία «Άθικτοι» βρέθηκε στην Αθήνα, και μάλιστα για επαγγελματικούς λόγους. 

 

Ο Γάλλος ηθοποιός Φρανουσά Κλουζέ που γνωρίσαμε ως Φιλίπ στην εξαιρετική κωμωδία «Άθικτοι» βρέθηκε στην Αθήνα, και μάλιστα για επαγγελματικούς λόγους. Παίζει στην ταινία «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια.

Ο ηθοποιός έγινε πολύ αγαπητός στην χώρα μας  μετά την ταινία «Άθικτοι». Έχει συμπρωταγωνιστήσει με μεγάλες κυρίες του γαλλικού κινηματογράφου όπως η Marion Cotillard (Μικρά Αθώα Ψέματα, 2010) και η Sophie Marceau (Μια τυχαία συνάντηση, 2014).

Ο Κλουζέ έμεινε για τρεις ημέρες στην Αθήνα για να συμμετέχει στα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας του Σωτήρη Τσαφούλια. Πρόκειται για  ένα αστυνομικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Δημήτρη Καταλειφό και Μάνο Βακούση.  Ο ταλαντούχος ηθοποιός υποδύεται τον Marcel de Chaffe, μαθηματικό και λάτρη της ελληνικής ιστορίας, στον οποίο ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης) απευθύνεται κατόπιν υπόδειξης του Πρύτανη Αριστοτέλη Αδαμαντινού (Δημήτρης Καταλειφός) για να λύσει το μυστήριων των αριθμών και των ρητών που κρύβονται πίσω από πέντε δολοφονίες. 

 Η ταινία θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood Entertainment 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δημήτρης Καταλειφός, Μάνος Βακούσης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Γιώργος Χρυσοστόμου, Κόρα Καρβούνη, Αννα Καλαϊτζίδου, Βασίλης Ρίσβας, Αντώνης Αντωνίου, Νατάσα Ασίκη, Μπάμπης Γιωτόπουλος, Βαγγέλης  Αλεξανδρής Δημήτρης Μαύρος, Μαίρη Νέγρη, Ιάσωνας Παπαματθαίου, Ηλίας Πετροπουλέας, Έλενα Τυρέα, Βασίλης Τσιγκριστάρης και Σωκράτης Αλαφούζος

Guest star: Francois Cluzet  

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:18