search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:13
MENU CLOSE

Επίθεση Θηβαίου σε ραδιοφωνική παραγωγό: Το να δουλεύεις στο ραδιόφωνο είναι αντιπαραγωγικό – Πήγαινε στα λιπάσματα! (Video)

22.07.2015 07:37
Επίθεση Θηβαίου σε ραδιοφωνική παραγωγό: Το να δουλεύεις στο ραδιόφωνο είναι αντιπαραγωγικό – Πήγαινε στα λιπάσματα! (Video) - Media

Φραστική επίθεση σε ραδιοφωνική παραγωγό εξαπέλυσε ο Χρήστος Θηβαίος ενώ παράλληλα κατηγόρησε τη νεολαία γιατί… «οι νέοι δεν θέλουν να δουλέψουν»!

 

Φραστική επίθεση σε ραδιοφωνική παραγωγό εξαπέλυσε ο Χρήστος Θηβαίος ενώ παράλληλα κατηγόρησε τη νεολαία γιατί… «οι νέοι δεν θέλουν να δουλέψουν»!

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος τηλεφωνικά, το απόγευμα της Δευτέρας, στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αφιερωμένο» του FM100 και κλήθηκε να μιλήσει για τη συναυλία του στο ΜΥΛΟ της Θεσσαλονίκης, με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Εκείνος όμως επέλεξε να επιτεθεί φραστικά στην παραγωγό Δέσποινα Αυγερίδου λέγοντας ότι το να δουλεύει στο ραδιόφωνο είναι «αντιπαραγωγικό». Όταν εκείνη του απάντησε ότι είναι χημικός, ο τραγουδιστής την προέτρεψε να δουλέψει στα… λιπάσματα!

Απαντώντας του, η ραδιοφωνική παραγωγός (που παρουσίασε αξιοθαύμαστη ψυχραιμία σε όλη τη συζήτηση) του είπε ότι με την ίδια λογική θα έπρεπε και εκείνος να εγκαταλείψει το τραγούδι, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Θηβαίος να της ανταπαντήσει πως «δεν είναι καλή δημοσιογράφος».

Νωρίτερα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει ότι οι νέοι παραμένουν άνεργοι από επιλογή γιατί… δεν θέλουν να δουλέψουν αλλά προτιμούν να ζήσουν με την σύνταξη των γονιών τους.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Χρήστος Θηβαίος είπε ότι μπορεί να ζήσει την πενταμελή οικογένειά του με 15 ευρώ την ημέρα. «Εγώ μπορώ να ζήσω με ένα καπέλο στη μέση του δρόμου. Να δουλέψω σερβιτόρος» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τη στάση των νέων που έχουν φύγει στο εξωτερικό ανέφερε ότι η μετανάστευση είναι η εύκολη λύση.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Χρήστου Θηβαίου με το επίμαχο σημείο να βρίσκεται μετά το 8ο λεπτό.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24