search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:11
MENU CLOSE

Δείτε τη χειρότερη βουτιά στην ιστορία του αθλητισμού- η αθλήτρια εισέπραξε μόνο μηδενικά (Video)

29.07.2015 11:22
Έσπασε κάθε ρεκόρ: Δύτης έμεινε κάτω από τη θάλασσα για 6 συνεχόμενα 24ωρα (Video) - Media

Κάτι πήγε στραβά και η Αυστραλιανή αθλήτρια καταδύσεων από βατήρα, έκανε την χειρότερη βουτιά στο άθλημα

 

Η Μάντισον Κίνει, η Αυστραλιανή αθλήτρια καταδύσεων, πήγε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ρωσία, γεμάτη όνειρα. Δεν είχε βλέψεις για μετάλλιο, αλλά πίστευε ότι θα κατάφερνε κάτι καλό. Ανέβηκε στον βατήρα, άρχισε να χοροπηδάει για να πάρει ύψος και όλοι περίμεναν ποια άσκηση θα εκτελούσε στον αέρα και πως θα βουτούσε στην πισίνα, σηκώνοντας, όσο το δυνατόν λιγότερο νερό.

Η Μάντισον έφτασε στο ανώτατο ύψος, αλλά αντί να εκτελέσει την άσκηση και με τον βαθμό δυσκολίας που είχε, αντί να κάνει κάποια τούμπα στον αέρα, εκείνη τέντωσε το κορμί της και απογειώθηκε… 

Αυτό που αξίζει να δείτε είναι το βλέμμα του προπονητή της μετά την «απογείωση» της. Ο άνθρωπος τα έχει χάσει. Δεν ξέρει εάν πρέπει να κλάψει ή να λυθεί στα γέλια με την αθλήτρια του. Η Μάντισον έλαβε ένα μεγαλοπρεπές μηδενικό από όλους τους κριτές και η βουτιά της χαρακτηρίζεται ως η χειρότερη που έχει εκτελεστεί ποτέ.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:10