17/01/2021 21:43:58

Δείτε τη χειρότερη βουτιά στην ιστορία του αθλητισμού- η αθλήτρια εισέπραξε μόνο μηδενικά (Video)

Δείτε τη χειρότερη βουτιά στην ιστορία του αθλητισμού- η αθλήτρια εισέπραξε μόνο μηδενικά (Video) - Media

 

Η Μάντισον Κίνει, η Αυστραλιανή αθλήτρια καταδύσεων, πήγε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ρωσία, γεμάτη όνειρα. Δεν είχε βλέψεις για μετάλλιο, αλλά πίστευε ότι θα κατάφερνε κάτι καλό. Ανέβηκε στον βατήρα, άρχισε να χοροπηδάει για να πάρει ύψος και όλοι περίμεναν ποια άσκηση θα εκτελούσε στον αέρα και πως θα βουτούσε στην πισίνα, σηκώνοντας, όσο το δυνατόν λιγότερο νερό.

Η Μάντισον έφτασε στο ανώτατο ύψος, αλλά αντί να εκτελέσει την άσκηση και με τον βαθμό δυσκολίας που είχε, αντί να κάνει κάποια τούμπα στον αέρα, εκείνη τέντωσε το κορμί της και απογειώθηκε… 

Αυτό που αξίζει να δείτε είναι το βλέμμα του προπονητή της μετά την «απογείωση» της. Ο άνθρωπος τα έχει χάσει. Δεν ξέρει εάν πρέπει να κλάψει ή να λυθεί στα γέλια με την αθλήτρια του. Η Μάντισον έλαβε ένα μεγαλοπρεπές μηδενικό από όλους τους κριτές και η βουτιά της χαρακτηρίζεται ως η χειρότερη που έχει εκτελεστεί ποτέ.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.