search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:12
MENU CLOSE

Τι στο διάβολο πια!…

11.02.2011 11:46
Τι στο διάβολο πια!... - Media

Επειδή ακούγονται διάφορα… νούμερα, ας μας πει επιτέλους κάποιος υπεύθυνος για το πόσοι περίπου υπολογίζονται να είναι οι μετανάστες στη χώρα!

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Επειδή ακούγονται διάφορα… νούμερα, ας μας πει επιτέλους κάποιος υπεύθυνος για το πόσοι περίπου υπολογίζονται να είναι οι μετανάστες στη χώρα! Εννοώ σε αριθμούς, έστω και κατά προσέγγιση… Για να μην φτάσουν… τα νούμερα του Καρατζαφέρη στα ουράνια, ας ασχοληθεί το πολιτικό μας σύστημα επιτέλους μια φορά στα σοβαρά με το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας. Επιτέλους και το ΚΚΕ έπαψε να θεωρεί το μεταναστευτικό ως πεδίον δόξης λαμπρό, όπως εξακολουθεί να κάνει ο άσπονδος «συνάδελφος» Συνασπισμός. Ας αναλάβει λοιπόν τις ευθύνες του το σύνολο του πολιτικού μας συστήματος κι ας σταματήσει να δρα με γνώμονα τη μικροπολιτική που του υπαγορεύει το στενό κομματικό συμφέρον. Τι στο διάβολο, μια φορά ας σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κι ας αντιμετωπίσουν από κοινού αυτή την ιδιότυπη κατάληψη της χώρας, πριν να είναι αργά. Το ζήτημα πλέον έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ας κάνουν κάτι, κυβέρνηση και λοιπά κόμματα, πριν βρεθούμε προ μεγάλων εκπλήξεων. Αυτός ο στρουθοκαμηλισμός και η μετάθεση του προβλήματος… στη θεία πρόνοια πρέπει να σταματήσει, γιατί και η θεία πρόνοια εξάντλησε την υπομονή της…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:11