search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:22
MENU CLOSE

Της επιτέθηκε και την πετσόκοψε με σπαθί μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων (Video & Photos)

14.08.2015 10:03
Της επιτέθηκε και την πετσόκοψε με σπαθί μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων (Video & Photos) - Media

Το θύμα ξεψύχησε αμέσως ενώ ένας άνδρας που έσπευσε για βοήθεια ένιωσε και εκείνος την λάμα μέσα στο σώμα του 

 

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Sanlitun στο Πεκίνο. Μια περιοχή τουριστική, γεμάτη εμπορικά κέντρα, που φημίζεται για τη νυχτερινή της ζωή. Έξω από ένα εμπορικό κέντρο, περιφέρονταν για πολλή ώρα ένας νεαρός. Φορούσε πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και τραγιάσκα.

Το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο. Κάποια στιγμή ο νεαρός που ονομάζεται Gao και κατάγεται από την περιοχή Tonghua, έβγαλε μέσα από το παντελόνι του ένα μεγάλο κοφτερό σπαθί τύπου κατάνα.

Άφησε μια κραυγή και επιτέθηκε στον κόσμο με το σπαθί υψωμένο. Όσοι πρόλαβαν να κάνουν στην άκρη σώθηκαν. Μια Κινέζα όμως 33 ετών δεν πρόλαβε. Ο Gao την κάρφωσε πολλές φορές με μίσος στο στήθος και την κοιλιά και στη συνέχεια, σαν σαμουράι, άρχισε να την πετσοκόβει με σπαθιές. Μετά από κάθε χτύπημα του στο κορμί της άτυχης γυναίκας, ο δράστης, άφηνε και μια μακρόσυρτη κραυγή.

Ο πρώτος που κατάλαβε τι γινόταν ήταν ένας Γάλλος τουρίστας, ο οποίος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα. Μπήκε ανάμεσα σε εκείνη λίγο πριν καταρρεύσει και στον δράστη. Ο Gao με μανία χτύπησε και τον άνδρα στο χέρι και παρολίγον η σπαθιά να του το κόψει. Η γυναίκα είχε ήδη ξεψυχήσει.

Στη συνέχεια ο δράστης στάθηκε ατάραχος στο κέντρο της εισόδου του εμπορικού κέντρου και όταν έφτασε η αστυνομία, πέταξε το όπλο και παραδόθηκε. Πηγές της αστυνομίας του Πεκίνου αναφέρουν ότι δράστης και θύμα δεν είχαν κάποια σχέση μεταξύ τους και προσανατολίζονται στο γεγονός ο Gao να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19