search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:50
MENU CLOSE

Με ποια σταρ του Χόλιγουντ απαγορεύει στον άντρα της να συμπρωταγωνιστήσει (Photos)

19.08.2015 06:29
Με ποια σταρ του Χόλιγουντ απαγορεύει στον άντρα της να συμπρωταγωνιστήσει (Photos) - Media

Ο γάμος τους είναι από τους πιο παλιούς και πιο αγαπημένους στο Χόλιγουντ. 

 

Ο γάμος τους είναι από τους πιο παλιούς και πιο αγαπημένους στο Χόλιγουντ. Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα-Λι Φερνες είναι παντρεμένοι εδώ και 19 χρόνια και όπως η ίδια παραδέχεται κάνει τα στραβά μάτια στις «λυσσάρες» θαυμάστριες που αυξάνονται όσο το αστέρι του συζύγου της ανεβαίνει, ή στις φήμες για την ομοφυλοφιλία του. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν το ανέχεται με τίποτα και εκεί αποδίδει το μυστικό της επιτυχίας της διάρκειας του γάμου τους.

Το αποκάλυψε στη διάρκεια συνέντευξης στο Australia’s Today σόου και είναι το… ενδεχόμενο ο Χιου Τζάκμαν να συμπρωταγωνιστήσει με την Αντζελίνα Τζολί. Μάλιστα του το έχει απαγορεύσει και έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές στον ατζέντη του άντρα της. Φυσικά αφορμή υπήρξε η γνωριμία της Αντζελίνα με τον Μπραντ Πιτ, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον στα γυρίσματα της ταινίας Mr. and Mrs. Smith με την γνωστή κατάληξη.

Αν και η Ντέμπορα εξήρε την Αντζελίνα Τζολί για τις υιοθεσίες των παιδιών της λέγοντας πως «είμαι σίγουρη πως είναι πολύ καλή και αγαπώ πολύ το γεγονός ότι έκανε γνωστό το ζήτημα των υιοθεσιών παιδιών» επεσήμανε πως «σε καμία περίπτωση δεν θέλω ο Χιου να συμπρωταγωνιστήσει με την Αντζελίνα…. Φυσικά απλά αστειεύομαι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:50