search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:49
MENU CLOSE

Απάντηση Σπίρτζη σε Μητρόπουλο: Δεν έχω καμία εμπλοκή – Μην γίνουμε ΠΑΣΟΚ εδώ στον ΣΥΡΙΖΑ

30.08.2015 15:09
Απάντηση Σπίρτζη σε Μητρόπουλο: Δεν έχω καμία εμπλοκή – Μην γίνουμε ΠΑΣΟΚ εδώ στον ΣΥΡΙΖΑ - Media

Μιλώντας στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Σπίρτζης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση του Αλέξη Μητρόπουλου, ούτε καν γνώση της.

 

Μιλώντας στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Σπίρτζης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση του Αλέξη Μητρόπουλου, ούτε καν γνώση της.

«Επειδή ακούστηκε το όνομα μου, θέλω να δηλώσω πως ποτέ στην πορεία μου δεν δίστασα να συγκρουστώ τόσο εντός στο τραπέζι των συζητήσεων, όσο και δημόσια με συγκεκριμένα συμφέροντα, με ΜΜΕ, με ανθρώπους που σπεκουλάριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και συντρόφους μου. Με την υπόθεση του συντρόφου δεν έχω καμία εμπλοκή, ούτε γνώση της υπόθεσης. Δήλωσα στον Πρόεδρο ότι είμαι διαθέσιμος και στα όργανα για οποιαδήποτε Περιφέρεια και για οποιαδήποτε θέση εκλόγιμη και μη.

Δεν βρίσκομαι εδώ ούτε για υπουργικούς θώκους, ούτε για βουλευτική θέση. Όσοι προερχόμαστε από σοσιαλιστικό χώρο, έχουμε δει πως ένα ριζοσπαστικό κόμμα μεταλλάσσεται σε συστημικό κόμμα. Να υπηρετήσουμε και να διασφαλίζουμε πολιτική που δεν θα ξεφτίσει. Να μην αφήσουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Σπίρτζης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:47