03/04/2020 14:58:29

Συναυλία Λειβαδά-Τσαλιγοπούλου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Γαλατσίου με ελεύθερη είσοδο

Συναυλία Λειβαδά-Τσαλιγοπούλου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Γαλατσίου  με ελεύθερη είσοδο - Media

 

Ο Κώστας Λειβαδάς, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, φέτος συμπληρώνει "18 χρόνια στο δρόμο", τόσο στη σκηνή όσο και στη δισκογραφία. Θα το γιορτάσει λοιπόν για καλό σκοπό.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα δώσει μια συναυλία στο Άλσος Βεϊκου, με καλεσμένους αγαπημένους ερμηνευτές. Μαζί του θα είναι οι Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Βίκυ Καρατζόγλου.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ενώ στόχος της διοργάνωσης και επιθυμία των καλλιτεχνών είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Γαλατσίου. Στην είσοδο του χώρου θα υπάρχει ειδικό σημείο συγκέντρωσής τους.

To Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου στηρίζει από την αρχή λειτουργίας του έως σήμερα 250 οικογένειες. Καλύπτει οικογένειες που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν, δίνοντας τους κάθε μήνα τυποποιημένα τρόφιμα αλλά και νωπά. Αντίστοιχη λειτουργία έχει και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Γαλατσίου το οποίο σιτίζει 120 άτομα καθημερινά με μαγειρεμένο φαγητό. Τα υλικά για το μαγείρεμα των γευμάτων προκύπτουν καθαρά από χορηγίες.

Φεστιβάλ Γαλατσίου 2015 "Παρέα με τ'αστέρια"

Θέατρο Άλσους Βεΐκου
Άλσος Βεΐκου

Λεωφόρος Ομορφοκκλησιάς (Λεωφ. Βεΐκου)
Τηλέφωνο: 210 2143 317

Ώρα έναρξης: 21:00

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.