search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:35
MENU CLOSE

Μόνικα Μπελούτσι: Από εδώ και πέρα μόνο Bond Lady

19.09.2015 08:37
Μόνικα Μπελούτσι: Από εδώ και πέρα μόνο Bond Lady  - Media

Η 51χρονη Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι πρωταγωνιστεί στο τελευταίο φιλμ «Spectre» του James Bond και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να την αποκαλούν κορίτσι του Bond γιατί είναι γυναίκα!

 

Η 51χρονη Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι πρωταγωνιστεί στο τελευταίο φιλμ «Spectre» του James Bond και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να την αποκαλούν κορίτσι του Bond γιατί είναι γυναίκα!

«Μη με λέτε Bond Girl (κορίτσι του Bond) είμαι γυναίκα. Μπορείτε να με λέτε Bond Lady αν θέλετε» δήλωσε.

«Και είμαι πολύ περήφανη να είμαι μια γυναίκα του Bond, γιατί ο Bond είναι ο τέλειος άνδρας. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει» πρόσθεσε.

Η Μόνικα Μπελούτσι υποστήριξε ότι «ο κόσμος έχει φτιαχτεί από άνδρες για άνδρες», συμπληρώνοντας ότι «οι άνδρες έχουν την εξουσία στα πάντα : δημοσιογραφία , σκηνοθεσία, ηθοποιία, στις τράπεζες , τα οικονομικά , τα σχολεία . Όλοι οι νόμοι γίνονται από τους άνδρες».

Σύμφωνα με την ιταλίδα καλλονή «οι άνδρες θεωρούν ότι οι γυναίκες , όταν δεν είναι σε θέση να τεκνοποιήσουν πια, έχουν γεράσει. Αυτό δεν είναι αλήθεια – εξακολουθούν να είναι καταπληκτικές! Γι “αυτό πιστεύω ότι ο Σαμ Μέντες (σκηνοθέτης της νέας ταινίας του James Bond , Spectre), διάλεξε εμένα μια ενήλικη γυναίκα και αυτό πιστεύω δημιούργησε μια μεγάλη επανάσταση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:34