search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:23
MENU CLOSE

Οικογενειακή τραγωδία στην Καλαμάτα – Σκότωσε τον αδελφό του, μαχαίρωσε τους γονείς του!

20.09.2015 09:31
Οικογενειακή τραγωδία στην Καλαμάτα - Σκότωσε τον αδελφό του, μαχαίρωσε τους γονείς του! - Media

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις το πρωί.

 

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις το πρωί.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 40χρονος δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική, ξύπνησε και αφού πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα πήγε στο σαλόνι, όπου καθόταν  αδελφός του βλέποντας τηλεόραση.

Ο αδελφοκτόνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον μαχαιρώνει! Οι ηλικωμένοι γονείς ξύπνησαν από τις φωνές και προσπάθησαν να σταματήσουν τον 40χρονο γιο τους ο οποος ήταν σε κατάσταση αμόκ, με συνέπεια να τραυματιστούν και αυτοί στα χέρια !

Όταν  οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά σ΄ ένα φρικτό θέαμα.  Ο ένας από τους δύο αδελφούς σε κατάσταση σοκ, να μην έχει συνειδητοποιήσει το τι είχε συμβεί και ο άλλος να κείτεται στο σαλόνι του σπιτιού νεκρός, μέσα σε “λίμνη αίματος”.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο, ο οποίος δεν προέβαλε αντίσταση, ενώ οι γονείς του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τους γείτονες ο δράστης είχε επιδείξει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά. Κανένας όμως δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να διαπράξει έγκλημα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:22