search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:31
MENU CLOSE

Αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου για να σώσουν μωράκι, υπήρξε όμως… ένα μικρό προβληματάκι (Photos)

01.10.2015 08:46
Αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου για να σώσουν μωράκι, υπήρξε όμως… ένα μικρό προβληματάκι (Photos) - Media

Το τηλεφώνημα στο κέντρο της αστυνομίας ήταν ανατριχιαστικό: «Ελάτε αμέσως κάποιος έχει κλειδώσει στο αυτοκίνητο ένα μωρό και κινδυνεύει».

 

 

Το τηλεφώνημα στο κέντρο της αστυνομίας ήταν ανατριχιαστικό: «Ελάτε αμέσως κάποιος έχει κλειδώσει στο αυτοκίνητο ένα μωρό και κινδυνεύει».

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το νοσοκομείο Russells Hall Hospital στο Dudley της Κεντρικής Αγγλίας. Μια νοσοκόμα στο διάλλειμα της καθώς επέστρεφε από το κυλικείο, είδε το κλειστό αυτοκίνητο και μέσα ένα μωράκι. Τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία.

Το μωρό είχε χάσει το χρώμα του και δεν κουνιόταν. Ο καιρός ήταν ζεστός και υπέθεσε ότι κάποιοι ανεύθυνοι γονείς, το είχαν αφήσει μέσα, είχαν κλείσει τα παράθυρα, είχαν κλειδώσει τις πόρτες και είχαν πάει να κάνουν τις δουλειές τους.

Η νοσοκόμα σε κατάσταση πανικού άρχισε να κουνάει το αυτοκίνητο για να δει σημάδια ζωής από το μωρό. Κάποιες άλλες νοσοκόμες που την είδαν έσπευσαν εκεί και τους εξήγησε τι είχε συμβεί. Όλες είδαν το μωρό και συμφώνησαν ότι έχει χάσει το χρώμα του και μπορεί να έχει συμβεί το μοιραίο. Το μωράκι ήταν τυλιγμένο σε μια κόκκινη κουβερτούλα.

Σε λίγα λεπτά εμφανίσθηκε ένα περιπολικό με τον φάρο αναμμένο. Οι 2 αστυνομικοί βγήκαν έξω, έλεγξαν το αυτοκίνητο, διαβίβασαν την πινακίδα του στο κέντρο της αστυνομίας, εξήγησαν την τραγική κατάσταση και αμέσως με ένα σφυρί έκαναν θρύψαλα το τζάμι του αυτοκινήτου για να σώσουν το μωρό.

Μόλις έβγαλαν το μωρό και το έπιασαν στα χέρια τους, από τη μια ανακουφίστηκαν από την άλλη τα έχασαν. Το μωρό δεν ήταν… μωρό, αλλά μια κούκλα που είχε αφήσει η 10χρονη αδερφή της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου, στο κάθισμα.

Η κούκλα ήταν τόσο ρεαλιστική και είχε τόσο αληθοφανή χαρακτηριστικά που όλοι την μπέρδεψαν με ένα ζωντανό μωρό. Ύστερα από ώρα η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, η 20χρονη Delesia Rattray, κρατώντας από το χέρι τη 10χρονη αδερφή της Janaih, επέστρεψαν στο όχημα. Βρήκαν όμως το τζάμι θρυμματισμένο γυαλιά παντού στα καθίσματα και ένα σημείωμα υπογεγραμμένο από την αστυνομία, που έγραφε: «Παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας»

Και πράγματι τηλεφώνησαν στην αστυνομία της πόλης όπου τους είπαν να πάνε αμέσως στα κεντρικά κτίρια. Μόλις πήγαν εκεί ο αρχιεπιθεωρητής Phil Dolby τους εξήγησε τι είχε συμβεί και τους ζήτησε συγνώμη. «Δυο από τους αξιωματικούς μου πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα μωρό και βρέθηκαν μπροστά σε μια έκτακτη κατάσταση. Αντέδρασαν όπως θα έπρεπε να κάνουν. Πιστεύουμε ότι δεν είχατε δόλο που αφήσατε την κούκλα μέσα στο αυτοκίνητο. Η αστυνομία της πόλης θα πληρώσει 120 ευρώ για τη ζημιά που προξένησε στο αυτοκίνητο σας και την αλλαγή των τζαμιών.»

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25