search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:36
MENU CLOSE

Πωλείται το περίφημο Hogwarts, η Σχολή Μαγείας του Χάρι Πότερ

01.10.2015 10:54
Πωλείται το περίφημο Hogwarts, η Σχολή Μαγείας του Χάρι Πότερ - Media

Αν έχετε μαγικό ραβδί ή χοντρό πορτοφόλι μπορείτε πλέον να μετακομίσετε στην υπέροχη βρετανική έπαυλη που έδωσε ζωή στο Hogwarts, την αγαπημένη σχολή μαγείας του Χάρι Πότερ.

 

Αν έχετε μαγικό ραβδί ή χοντρό πορτοφόλι μπορείτε πλέον να μετακομίσετε στην υπέροχη βρετανική έπαυλη που έδωσε ζωή στο Hogwarts, την αγαπημένη σχολή μαγείας του Χάρι Πότερ.

Όπως αναφέρει η Independent, το  Royal Connaught Park στο Bushey του Hertfordshire έχει χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα σχεδόν 400 ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, με την τραπεζαρία μία από τις πτέρυγές του να μετατρέπεται στην κεντρική σάλα του Hogwarts και τον πύργο του να μετατρέπεται στο γραφείο του Άλμπους Ντάμπλντορ.   

Το επιβλητικό κτίριο μετατρέπεται σε ξεχωριστά πολυτελή διαμερίσματα, με τα 28 πρώτα να πωλούνται από 649.000 μέχρι 2,8 εκατομμύρια λίρες.

Η τραπεζαρία παραμένει αναλλοίωτη από τα γυρίσματα του Χάρι Πότερ και είναι ελεύθερη για χρήση από τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες.

Συνολικά θα δημιουργηθούν 380 διαμερίσματα οι ιδιοκτήτες των οποίων θα έχουν πρόσβαση σε γυμναστήριο και υπόγεια πισίνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:33