28/09/2020 08:00:11

Μπουτάρης: «Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδελφός» (Video)

Μπουτάρης: «Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδελφός» (Video) - Media

 

"Επίθεση" φιλίας στον τουρκικό λαό έκανε για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων της πτήσης "Θεσσαλονίκη- Σμύρνη", της εταιρείας Ellinair.

Όπως αναφέρει το thestival.gr,  ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε για ακόμη μια φορά τους Τούρκους αδέλφια μας, με τα οποία "ακόμη κι αν μαλώνεις, δεν χωρίζεις". "Θα το πω για άλλη μια φορά δημόσια. Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδελφός. Οι Ευρωπαίοι είναι συνεργάτες. Με τους συνεργάτες μαλώνεις και χωρίζεις, με τα αδέλφια μαλώνεις, αλλά δεν χωρίζεις ποτέ" είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη νέα πτήση που ξεκινά κι επίσημα στις 16 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε: "Δείχνουμε μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό το εγχείρημα. Είμαι συγκινημένος, καθώς την τελευταία φορά που ήρθα στη Σμύρνη, συζητούσαμε για τη σύνδεση με πλοίο. Η Σμύρνη για τη Θεσσαλονίκη δεν είναι ένας απλός χώρος διακοπών. Οι δύο πόλεις είναι αδελφές, με μάνα την Κωνσταντινούπολη. Αυτές οι δύο πόλεις συνδέονται από τα παλιά χρόνια".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.