search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:58
MENU CLOSE

Έλληνας φωτορεπόρτερ άφησε τη μηχανή του για να βοηθήσει μικρό πρόσφυγα στη Λέσβο (Photos)

09.10.2015 14:23
Έλληνας φωτορεπόρτερ άφησε τη μηχανή του για να βοηθήσει μικρό πρόσφυγα στη Λέσβο (Photos) - Media

Στη Λέσβο για να αποτυπώσει με την κάμερα του το προσφυγικό δράμα, βρέθηκε ο βραβευμένος φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Άρης Μεσσήνης.

 

Στη Λέσβο για να αποτυπώσει με την κάμερα του το προσφυγικό δράμα, βρέθηκε ο βραβευμένος φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Άρης Μεσσήνης. Εικόνες γροθιά στο στομάχι που γεννούν συγκλονιστικά συναισθήματα. Μια εμπειρία ζωής. 

Η Οδύσσεια των κυνηγημένων από τον πόλεμο ανθρώπων, δεν άφησε ασυγκίνητο τον Άρη Μεσσήνη, που παράτησε τη φωτογραφική του μηχανή για να βοηθήσει έναν μικρό πρόσφυγα που μόλις είχε φτάσει στο νησί.

Τη σκηνή απαθανάτισε συνάδελφος του και η φωτογραφία με τον Έλληνα φωτογράφο να σηκώνει με το ένα χέρι στον ώμο του, τον μικρό πρόσφυγα, που φορά ακόμα το σωσίβιο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

πηγή φωτογραφιών: Facebook/Dimitri Messinis

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:56