29/09/2020 19:58:10

Γήπεδο ΑΕΚ: Σε ρόλο Μπάν Κι Μουν ο Σκουρλέτης!

Γήπεδο ΑΕΚ: Σε ρόλο Μπάν Κι Μουν ο Σκουρλέτης! - Media

 

Σε κλίμα έντασης και με τον Πάνο Σκουρλέτη σε ρόλο…Μπάν Κι Μουν, διεξήχθη η συνάντηση στο υπουργείο Περιβάλλοντος για το γήπεδο της ΑΕΚ όπου για πρώτη φορά βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι ο δήμαρχος της περιοχής Άρης Βασιλόπουλος και ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ  Δημήτρης Μελισσανίδης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε πολλές φορές οι τόνοι ανέβηκαν και ειδικά όταν ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας πρότεινε το γήπεδο της ΑΕΚ να κατασκευαστεί σε άλλο σημείο.

Ο Πάνος Σκουρλέτης λειτούργησε πυροσβεστικά και σε δήλωσή του μετά δεν έκρυψε  το γεγονός ότι επρόκειτο για μια δύσκολη συζήτηση.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, του δήμου και του υπουργείου, ομάδα στην οποία θα κληθεί να συμμετάσχει και η Περιφέρεια προκειμένου να συζητηθούν διεξοδικά τα ζητήματα που σχετίζονται με την Περιβαλλοντική αδειοδότηση του γηπέδου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.