search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:54
MENU CLOSE

Μεϊμαράκης: «Τσίπρας και Καμμένος έστησαν μια αδίστακτη πολιτική απάτη»

15.10.2015 14:01
Μεϊμαράκης: «Τσίπρας και Καμμένος έστησαν μια αδίστακτη πολιτική απάτη» - Media

Σφοδρή προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του στην συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλειας

 

Σφοδρή προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του στην συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλειας, κάνοντας λόγο για «πολιτική απάτη» Τσίπρα και Καμμένου και υποστήρίζοντας ότι άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές και άλλα μετά τις εκλογές. 

«Αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας μεταλλάχθηκε πλήρως και έγινε μνημονιακότερος των τροϊκανών», ανέφερε ο «γαλάζιος» πρόεδρος, τονίζοντας πως «από την επομένη των εκλογών οι μύθοι που είχε χτίσει ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέουν με πάταγο. Αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα ότι οι συνεταίροι, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έστησαν μία αδίστακτη, κατά τη γνώμη μας, πολιτική απάτη».

Αναφερόμενος στα «κόκκινα δάνεια» και την δήλωση του υπουργού Οικονομίας ότι αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε τους τόνους λέγοντας χαρακτηριστικά πως «να μην τολμήσουν να παραδώσουν τα σπίτια του κόσμου σε ξένα funds. Η Νέα Δημοκρατία είναι κάθετα αντίθεση σε αυτό. Εμείς, με συνέπεια, ευθύνη, πατριωτισμό θα σταθούμε απέναντι σε κάθε τέτοια πρακτική».

Για το ζήτημα των προβληματικών υπουργικών «πόθεν έσχες» ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απεύθυνόμεος προς τα υπουργικά έδρανα πέταξε το μπαλάκι στη κυβέρνηση και της ζήτησε να αναλάβει το βάρος της δημοσιοποίησης των ονομάτων των στελεχών της κυβέρνησης που εμπλέκονται στην υπόθεση. «Αλήθεια, κύριοι της κυβέρνησης, τι γίνεται με τα “πόθεν έσχες”; Θα αφήσετε αυτό το ζήτημα να σέρνεται; Δεν αισθάνεται κανείς την ανάγκη να πει “εγώ είμαι”; Τι είναι αυτό; Κουίζ είναι; Γιατί δεν βγαίνει κάποιος να το παραδεχτεί να τελειώνουμε;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι η ΝΔ δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση, καταψηφίζοντας το πολυνομοσχέδιο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «βάλαμε πλάτη για να μείνει η χώρα στο ευρώ, αλλά και για να φέρετε μέτρα με κοινωνικό ορόσημο. Τώρα ψηφίστε τα μόνοι σας, γιατί είναι αντικοινωνικά».  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26