search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:00
MENU CLOSE

Επίραμμα στις στολές των σωμάτων ασφαλείας οι άγιοι-προστάτες κάθε όπλου, με απόφαση Καμμένου

04.11.2015 08:33
Κατασκευαστές κοστουμιών ράβουν ιατρικές στολές: Έφτιαξαν 6.000 σε δύο εβδομάδες - Media

Την εικόνα του αγίου – προστάτη του όπλου τους θα φέρουν, εάν το επιθυμούν, ως επίραμμα στη στολή τους οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας.

Την εικόνα του αγίου – προστάτη του όπλου τους θα φέρουν, εάν το επιθυμούν, ως επίραμμα στη στολή τους οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, ο υπουργός Εθνική Άμυνας Πάνος Καμμένος «καλεί όλους τους στρατιωτικούς (από τους κληρωτούς έως τους αξιωματικούς) να φέρουν, όσοι το επιθυμούν, επίραμμα στους ώμους τους με τη μορφή τού… αγίου προστάτη του όπλου τους.

»Με δυο λόγια, στη στρατιωτική στολή πλέον θα υπάρχει ραμμένη για το Πολεμικό Ναυτικό η εικόνα του Αγίου Νικολάου, για το Πυροβολικό η εικόνα της Αγίας Βαρβάρας, για τον Στρατό Ξηράς η εικόνα του Αγίου Γεωργίου, για την Πολεμική Αεροπορία η εικόνα των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ κ.τ.λ.

»Μου λένε ότι τη διαταγή αυτή όσοι θελήσουν μπορεί να την τηρήσουν αλλά είναι και μια ένδειξη ότι «πάει κόντρα» στους άθεους στρατιωτικούς. Αυτός είναι και ο λόγος που η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε τις αντιδράσεις.»

Πηγή: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:59