23/04/2019 17:58:38

ΥΠΕΞ Κύπρου: 10 πρόσωπα με πιθανή διασύνδεση με τους τζιχαντιστές απελάθηκαν τον τελευταίο χρόνο

ΥΠΕΞ Κύπρου: 10 πρόσωπα με πιθανή διασύνδεση με τους τζιχαντιστές απελάθηκαν τον τελευταίο χρόνο - Media

 

Τον τελευταίο χρόνο απελάθηκαν από την Κύπρο δέκα ξένοι υπήκοοι για πιθανή διασύνδεση τους με το ISIS, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης.

Ο υπουργός είπε ότι τα πρόσωπα αυτά συνελήφθησαν στα σημεία εισόδου της Δημοκρατίας και κάποια στα οδοφράγματα, δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για το σκοπό του ταξιδιού τους και λόγω έλλειψης επαρκών στοιχείων παρουσίασης τους στη δικαιοσύνη απελάθηκαν. Μεταξύ αυτών υπήρχαν σύμφωνα με πληροφορίες Γάλλοι, Βρετανοί και Αυστραλοί.

Για το χτύπημα στη Γαλλία ο κ. Κασουλίδης είπε ότι δυστυχώς είναι φανερό πλέον ότι το ISIS έχει μεταφέρει στο εξωτερικό τη βάρβαρη δραστηριότητά του, κάτι που επιβάλλει τον άμεσο συντονισμό και την αύξηση των μέτρων εναντίον αυτής της οργάνωσης, αλλά κυρίως την ταχύτερη συνεννόηση για πολιτική επίλυση του προβλήματος στη Συρία που θα ανοίξει το δρόμο για την τελική και ολοκληρωτική ήττα του ισλαμικού κράτους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.