search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:52
MENU CLOSE

ΥΠΕΞ Κύπρου: 10 πρόσωπα με πιθανή διασύνδεση με τους τζιχαντιστές απελάθηκαν τον τελευταίο χρόνο

14.11.2015 15:46
Ανησυχία στη Κύπρο από μια μη συνεργάσιμη «πυρηνική» Τουρκία - Media

Τον τελευταίο χρόνο απελάθηκαν από την Κύπρο δέκα ξένοι υπήκοοι για πιθανή διασύνδεση τους με το ISIS, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης.

 

Τον τελευταίο χρόνο απελάθηκαν από την Κύπρο δέκα ξένοι υπήκοοι για πιθανή διασύνδεση τους με το ISIS, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης.

Ο υπουργός είπε ότι τα πρόσωπα αυτά συνελήφθησαν στα σημεία εισόδου της Δημοκρατίας και κάποια στα οδοφράγματα, δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για το σκοπό του ταξιδιού τους και λόγω έλλειψης επαρκών στοιχείων παρουσίασης τους στη δικαιοσύνη απελάθηκαν. Μεταξύ αυτών υπήρχαν σύμφωνα με πληροφορίες Γάλλοι, Βρετανοί και Αυστραλοί.

Για το χτύπημα στη Γαλλία ο κ. Κασουλίδης είπε ότι δυστυχώς είναι φανερό πλέον ότι το ISIS έχει μεταφέρει στο εξωτερικό τη βάρβαρη δραστηριότητά του, κάτι που επιβάλλει τον άμεσο συντονισμό και την αύξηση των μέτρων εναντίον αυτής της οργάνωσης, αλλά κυρίως την ταχύτερη συνεννόηση για πολιτική επίλυση του προβλήματος στη Συρία που θα ανοίξει το δρόμο για την τελική και ολοκληρωτική ήττα του ισλαμικού κράτους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:51