search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Το Ισλάμ δεν είναι μόνο το ISIS – δείτε τι έκαναν Σύριοι μουσουλμάνοι σε αιχμαλώτους (Video)

08.12.2015 17:21
Συρία: 11 άμαχοι νεκροί από ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στην Ιντλίμπ - Media

Το Ισλάμ δεν είναι το αποτρόπαιο πρόσωπο του ISIS. Και αυτό το πρόσωπο θέλουν να περάσουν στον κόσμο μουσουλμάνοι στη Συρία.

 

Το Ισλάμ δεν είναι το αποτρόπαιο πρόσωπο του ISIS. Και αυτό το πρόσωπο θέλουν να περάσουν στον κόσμο μουσουλμάνοι στη Συρία.

Εάν κάποιος δυτικός, ή μουσουλμάνος πέσει αιχμάλωτος στα χέρια του ISIS, το πιθανότερο είναι πως δεν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι του. Οι τζιχαντιστές θα του φορέσουν μια πορτοκαλί ολόσωμη φόρμα, θα τον σύρουν σε κάποια ερημιά και με την κάμερα να καταγράφει ή θα τον βασανίσουν, ή θα τον αποκεφαλίσουν, ή θα τον σκοτώσουν με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Οι Σύριοι Μουσουλμάνοι που δεν είναι μέλη του ISIS, αποφάσισαν δώσουν τη δική τους απάντηση στους δολοφόνους που έχουν κηρύξει τζιχάντ. Δεν έβγαλαν τις στρατιωτικές τους στολές. Φόρεσαν της full face μάσκες για να μην φαίνονται τα πρόσωπα τους. Έντυσαν με τις πορτοκαλί στολές τα μέλη του ISIS που έχουν αιχμαλωτιστεί, τους έδεσαν με αλυσίδες και ξυπόλητους τους πήγαν σε μια ερημική τοποθεσία.

Οι αιχμάλωτοι ISIS, μέχρι εκείνη τη στιγμή πιστεύουν ότι θα πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα και ότι θα τους εκτελέσουν. Έχουν γονατίσει και στωικά περιμένουν να εκτελεστούν. Βλέπουν απέναντι τους την κάμερα να καταγράφει τις τελευταίες τους στιγμές όπως κάνουν εκείνοι στους δικούς τους αιχμαλώτους.

Οι Σύριοι βγάζουν τα πιστόλια τους, βρίσκεται ένας πίσω από κάθε γονατισμένο τζιχαντιστή, τα οπλίζουν, αγγίζουν τις παγωμένες κάνες στον σβέρκο τους και εκεί που όλοι περιμένουν την εκτέλεση, ξαναβάζουν τα όπλα στις θήκες τους, βγάζουν τις μάσκες και αποχωρούν.

Το μήνυμα στην οθόνη γράφει: «Οι Μουσουλμάνοι δεν είναι το κακό», ενώ ένας Ιμάμης λέει στους Τζιχαντιστές πως μπορούν να μετανοήσουν ακόμη για όσα έχουν κάνει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:36