search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:31
MENU CLOSE

Στάση Μετρό «Λιονέλ Μέσι» (Photos-Video)

10.12.2015 13:34
«Παραμυθένιος» γάμος διάσημου ποδοσφαιριστή: Τη γνώρισε όταν ήταν πέντε χρονών και τελικά την παντρεύτηκε (Photos) - Media Gallery 2

Ο Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε ένα ακόμα «παράσημο» στο μακρύ βιογραφικό του καθώς από εδώ και πέρα θα υπάρχει πλέον σταθμός Μετρό στην πατρίδα του με το ονοματεπώνυμό του.

 

Ο Λιονέλ Μέσι θα περιμένει με ανυπομονησία την 11η Ιανουαρίου του 2016 για να μάθει αν θα γίνει κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για πέμπτη φορά στην καριέρα του ωστόσο λίγο πριν φύγει αυτή η χρονιά έρχεται μία ακόμα ευχάριστη είδηση για τον ίδιο και μάλιστα εκτός γηπέδων.

Η είδηση έρχεται από την Αργεντινή και συγκεκριμένα το Μπουένος Άιρες, με τους συμπατριώτες του να αποφασίζουν τη μετονομασία της στάσης Μετρό “José Hernández” της γραμμής D σε στάση “Lionel Messi”, με το πρόσωπο του άσου της Μπαρτσελόνα να φιγουράρει σε ουκ ολίγα σημεία στην εν λόγω πλατφόρμα.


Bienvenue à la station Lionel Messi àBuenos Aires από Sportune

 

Πηγή: sport24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:29