search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:27
MENU CLOSE

Δεσμοφύλακες για να σπάσουν πλάκα συνθλίβουν με σφυριά, κινητά τηλέφωνα, επάνω σε κεφάλια κρατουμένων (Video)

15.12.2015 16:26
Δεσμοφύλακες για να σπάσουν πλάκα συνθλίβουν με σφυριά, κινητά τηλέφωνα, επάνω σε κεφάλια κρατουμένων (Video)  - Media

Οι κρατούμενοι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς και υπομένουν τα χτυπήματα με σφυρί στα κεφάλια τους για να σπάσουν οι δεσμοφύλακες τα κινητά τους.

 

 

Οι κρατούμενοι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς και υπομένουν τα χτυπήματα με σφυρί στα κεφάλια τους για να σπάσουν οι δεσμοφύλακες τα κινητά τους.

Σε μια από τις πιο σκληρές και άγριες φυλακές του κόσμου, στη Γιέλετς της Ρωσίας, οι δεσμοφύλακες όταν ανακαλύπτουν κάποιο κινητό τηλέφωνο για το οποίο δεν έχουν λάβει την απαραίτητη μίζα, από τον κρατούμενο ιδιοκτήτη του, αποφασίζουν να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά.

Του φοράνε ένα αυτοσχέδιο κράνος στο κεφάλι, παίρνουν το κινητό το ισορροπούν και με ένα σφυρί το συνθλίβουν με ένα σκληρό και δυνατό χτύπημα. Όταν δε ο κρατούμενος, είναι ανυπάκουος τη θέση του κράνους που τον προστατεύει, την παίρνει κάποιο μεταλλικό πιάτο, ή ταψάκι.

Το χτύπημα με το σφυρί προκαλεί μεγάλο πόνο και τα αυτιά του κρατούμενου βουίζουν για μέρες. Στο βίντεο θα μπορέσετε επίσης να ακούσετε τα σαδιστικά γέλια των δεσμοφυλάκων όταν χτυπούν με το σφυρί τους και διαλύουν επάνω στα κεφάλια των φυλακισμένων, το κινητό τους.

Με κάποιο τρόπο ένας δεσμοφύλακας που δεν άντεχε να βλέπει το «παιχνίδι» των συναδέλφων του, πήρε τα πλάνα και τα έστειλε στον τοπικό εισαγγελέα. Αμέσως εκδόθηκε σκληρή ανακοίνωση να σταματήσει το «άθλημα» αυτό, ενώ όσοι δεσμοφύλακες αναγνωρίστηκαν από το βίντεο, έχουν τεθεί σε αργία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:27