search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:16
MENU CLOSE

Αστυνομικός σε υπουργό: Ε, μπάρμπα, για πού το έβαλες;

13.01.2016 07:06
Αστυνομικός σε υπουργό: Ε, μπάρμπα, για πού το έβαλες; - Media
Συμβαίνουν κι αυτά… Η παρακάτω σκηνή συνέβη σε ένα αστυνομικό τμήμα της Αττικής…

 

Συμβαίνουν κι αυτά… Η παρακάτω σκηνή συνέβη σε ένα αστυνομικό τμήμα της Αττικής όπου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας θέλησε να κάνει αιφνιδιαστική επιθεώρηση.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο υπουργός βρέθηκε εκεί χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, χωρίς συνοδεία, με το δικό του αυτοκίνητο. Μπαίνει μέσα στο τμήμα χωρίς κανείς να τον σταματήσει ή να του δώσει σημασία. Κατευθύνθηκε στο γραφείο του διοικητή, όπου βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν αστυφύλακα που έτυχε να περνά από εκεί. Τον βλέπει ο αστυφύλακας, έτσι να περιφέρεται στον όροφο, με ένα παλιομοδίτικο σακάκι χωρίς γραβάτα και του λέει: «Ε, μπάρμπα, για πού το έβαλες;». Ο Νίκος Τόσκας δεν πίστευε στα μάτια του. Κοιτάζει αυστηρά τον αστυφύλακα και του λέει: «Είμαι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη». Και πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, ανοίγει η πόρτα και εμφανίζονται ο διοικητής και ο υποδιοικητής: «Κύριε υπουργέ μου, τι θα θέλατε;» του είπαν σχεδόν με μια φωνή.

 

Πηγή: Βηματοδότης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:15