search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:47
MENU CLOSE

Στο ίδιο έργο… θύματα

20.01.2016 06:18
Δημοσιονομικό κενό για το 2020 «βλέπουν» οι θεσμοί  - Media
Οι φωστήρες του Ασφαλιστικού κατάφεραν πάλι να κάνουν μια τρύπα στο νερό, με το Ασφαλιστικό…

 

Οι φωστήρες του Ασφαλιστικού κατάφεραν πάλι να κάνουν μια τρύπα στο νερό, με το Ασφαλιστικό… Ετοίμασαν ένα βαρύτατο σχέδιο για τους νυν αλλά κυρίως για τους μελλοντικούς συνταξιούχους, το οποίο ακόμη και οι «θεσμοί» μας το πετάξανε στη μούρη!!!

Παράλληλα σκίζουν τον ελεύθερο επαγγελματία και τις επιχειρήσεις παίρνοντας του με το έτσι θέλω το 60% του εισοδήματος του, με το απίστευτο αυτό κατασκεύασμα που ευτυχώς ακούγεται ότι θα το πάρουν πίσω…

Και σαν να μην φθάνουν όλα αυτά, το κουαρτέτο ξεκίνησε και πάλι τα γνωστά σκασίματα του στην κυβέρνηση για να πάρει ότι υπόλοιπα, έχει βάλει στο «μάτι», χωρίς πολλές πολλές αντιδράσεις, βάζοντας μας ακόμη πιο βαθιά στον φαύλο κύκλο της ακραίας λιτότητας υπό συνθήκες υφέσεως με τις γνώστες ολέθριες συνέπειες.

Παρά ταύτα οι  Έλληνες συνεχίζουν να φτύνουν αίμα μπας και εξοικονομηθούν κανένα 2 δισ. ευρώ  για τις γνώστες δόσεις. Την ίδια ώρα όμως η Τράπεζα της Ελλάδος δαπάνησε 17 δις για να αγοράσει τίτλους άλλων χωρών της Ευρωζώνης, ώστε να συμμετάσχει στο «πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης» της Ευρωπαϊκής τράπεζας, απ’ το οποίο, όμως  η Ελλάδα έχει παράνομα αποκλειστεί.

Όπως μπορεί να καταλάβει λοιπόν και ο πιο αδαής, οι δεσμεύσεις των προαπαιτουμένων δεν έχουν κανέναν μα κανέναν στόχο να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της χώρας μας, γι’ αυτό και πετούν στα σκουπίδια οι εταίροι μας κάθε πρόταση της ελληνικής πλευράς που έχει να κάνει με μέτρα αναπτυξιακής πολιτικής, δημόσιων επενδύσεων, μεγάλων έργων υποδομής κ.λ.π.. Οι άνθρωποι το μόνο που θέλουν είναι  να διαιωνίζουν την ύφεση για να μπορούν πιο άνετα να συνεχίζουν τις μνημονιάδες τους ώστε να μας έχουν πάντα στη ζητιανιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15