18/01/2019 04:49:30
22.1.2016 / ΜΙΧΑΛΟΥ

Ξεκατινιάστηκε πάλι ο Σόιμπλε…

Είναι οι άνθρωποι, ηλίθιε… - Media

 

Το ρίξε και πάλι το φαρμάκι του στο Νταβός  ο Βόλφγκανγκ, όταν αναφερόμενος στην εφαρμογή των συμφωνιών και ουσιαστικά απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό του είπε: «Είναι η εφαρμογή, ηλίθιε!».

Νωρίτερα μάλιστα είπε και το αμίμητο… «Πιστεύω ότι στην Ευρώπη αλληλεγγύη σημαίνει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την Ευρώπη δυνατή. Αλλά οι συμφωνίες πρέπει να γίνονται σεβαστές και να τηρούνται»!!!

Και για να καταλάβουμε δηλαδή… Η εφαρμογή ηλίθιε, λέει ότι πρέπει να προχωρήσεις σε μια κοινωνική καταστροφή τεράστιας κλίμακας γιατί υπάρχουν συμφωνίες;

Έχεις στήσει το παιχνίδι και είναι ολοφάνερο… Ο στόχος σου είναι ένας και μοναδικός, να μας οδηγήσεις μαζικά στην εξαθλίωση και στην απώλεια των περιουσιών μας.

Οι απαιτήσεις σου όμως έχουν ξεσηκώσει και πάλι τον λαό… Με τους αγρότες έτοιμους να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο και στους επαγγελματίες να βρίσκονται σε νευρική κρίση...  Δυστυχώς ή ευτυχώς,  Χερ Σοιμπλε όταν αγανακτείς μια ολόκληρη χώρα και τους κατοίκους της η επίτευξη των στόχων σου γίνεται πολύ δύσκολη…

Πρέπει κάποτε να μάθεις ότι χωρίς την οικοδόμηση ενός κλίματος εμπιστοσύνης δεν μπορεί να υπάρξει καμία δυνατή Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.