search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:03
MENU CLOSE

Πως μια ξανθιά Βραζιλιάνα χορεύτρια μπορεί να προκαλέσει καραμπόλα αυτοκινήτων; (Video)

10.02.2016 14:37
Πέθανε από κορωνοϊό και το πτώμα έμεινε στο δρόμο για 30 ώρες – Δίπλα του έπαιζαν παιδιά ποδόσφαιρο  - Media

Η καλλίγραμμη Βραζιλιάνα χορεύτρια μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο της και την είδαν οι άλλοι οδηγοί, τράκαραν μεταξύ τους. Είχαν μάτια μόνο για εκείνη. 

 

Η καλλίγραμμη Βραζιλιάνα χορεύτρια μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο της και την είδαν οι άλλοι οδηγοί, τράκαραν μεταξύ τους. Είχαν μάτια μόνο για εκείνη.

Και ξανθιά και από τη Βραζιλία και χορεύτρια, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει από το να χορεύει στη μέση του δρόμου και οι οδηγοί να μην μπορούν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους.

Η ξανθιά Βραζιλιάνα χορεύτρια βγαίνει από το αυτοκίνητο της. Φοράει ένα καυτό μαύρο σορτσάκι που αναδεικνύει τα καλογυμνασμένα πόδια και τους σμιλευτούς γλουτούς της, και ένα μαύρο τοπ μπλουζάκι που αποκαλύπτει τη γυμνασμένη κοιλιά και τονίζει το στήθος της.

Αρχίζει να χορεύει, με τη μουσική από τα ηχεία του αυτοκινήτου να παίζει στη διαπασών, ενώ την ίδια στιγμή η φίλη της συνοδηγός, απαθανατίζει με το κινητό της τον χορό. Στην άλλη πλευρά του δρόμου, περνούν αυτοκίνητα. Όταν την βλέπουν ελαττώνουν ταχύτητα και τη θαυμάζουν.

Ο οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου αποφάσισε να το «κοκαλώσει», να σταματήσει και να απολαύσει το θέαμα. Από πίσω του ερχόταν ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Και αυτός ο οδηγός δεν είχε τα μάτια του στο δρόμο, αλλά στα κάλλη της χορεύτριας. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Ακολουθεί και τρίτο όχημα, αλλά για καλή του τύχη, ο οδηγός του βλέπει την τελευταία στιγμή την καραμπόλα μπροστά του και «κόβει» το τιμόνι αριστερά και γλυτώνει τη σύγκρουση.

 

   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:03