search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:58
MENU CLOSE

Τσεκούρι πέφτει στις ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις του ΕΟΠΥΥ

18.02.2016 16:51
ΕΟΠΥΥ: Tι αλλάζει στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων - Media
Αυστηρό όριο και στις επισκέψεις των ασφαλισμένων στους ιδιώτες γιατρούς του ΕΟΠΥΥ αλλά και τις διαγνωστικές εξετάσεις, βάζει ο Οργανισμός, όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα τελικά ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σ. Μπερσίμης θέτει πλαφόν στα ραντεβού των ασθενών

 

Αυστηρό όριο και στις επισκέψεις των ασφαλισμένων στους ιδιώτες γιατρούς του ΕΟΠΥΥ αλλά και τις διαγνωστικές εξετάσεις, βάζει ο Οργανισμός, όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα τελικά ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σ. Μπερσίμης θέτει πλαφόν στα ραντεβού των ασθενών, οι οποίοι δεν θα επιτρέπεται να επισκέπτονται περισσότερες από δύο φορές το μήνα γιατρό της ίδιας ειδικότητας, στο πλαίσιο των 200 δωρεάν επισκέψεων που έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί κάθε συμβεβλημένος γιατρός.

Σε ότι αφορά την διαγνωστική διάγνωση όταν ένας ασθενής κάνει μια διαγνωστική ή εργαστηριακή εξέταση, αυτό θα φαίνεται στο ΑΜΚΑ του, με συνέπεια να μην μπορεί να επαναλάβει την ίδια εξέταση σε χρονικό διάστημα που θα ορίσει ο ΕΟΠΥΥ.

Με λίγα λόγια ο  έλεγχος των επισκέψεων κα των διαγνωστικών εξετάεων που πραγματοποιούν οι ασθενείς θα γίνεται μέσω του ΑΜΚΑ, το οποίο και θα “κλειδώνει” μετά τις δύο επισκέψεις.

Ωστόσο για τους χρόνια πάσχοντες ή για έκτακτες περιπτώσεις που είναι απαραίτητη η επιπλέον ιατρική εξέταση, οι γιατροί θα μπορούν να ξεκλειδώνουν τον ΑΜΚΑ, με τις «ευλογιές» του ΕΟΠΥΥ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:56