search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» κυβέρνησης-ΔΟΛ – Τι απαντά υπουργός για δημοσίευμα που τον στοχοποιεί

05.03.2016 19:19
Παπαγγελόπουλος: Η Τσατάνη επανέλαβε τα ανόητα ψέματά της - Media

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» που έχει ανοίξει μεταξύ κυβέρνησης και ΔΟΛ, μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Βήμα» όπου γίνεται λόγος για εκβιασμό της εισαγγελέα Γεωργίας Τσατάνη από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

 

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» που έχει ανοίξει μεταξύ κυβέρνησης και ΔΟΛ, μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Βήμα» όπου γίνεται λόγος για εκβιασμό της εισαγγελέα Γεωργίας Τσατάνη από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Το άρθρο αναφέρεται σε κατηγορίες της εισαγγελέα Τσατάνη, με τον παπαγγελόπουλο να φέρεται να της είπε: «…Δώσε πίσω τη δικογραφία Βγενόπουλου για να κάνεις Χριστούγεννα». Η υπόθεση έχει φτάσει στη Βουλή, ενώ ο υπ. Δικαιοσύνης αναφέρει στην εφημερίδα ότι δεν μπήκε ποτέ στην ουσία της υπόθεσης.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με σχετική του δήλωση αναφέρθηκε στο δημοσίευμα κάνοντας λόγο για τη «διαπλοκή που ψυχορραγεί και παραληρεί».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ανέφερε: «Η διαπλοκή ψυχορραγεί και παραληρεί. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού για αυτήν παίζει τα ρέστα της.

Η κα Τσατάνη παραδέχεται στην ανακοίνωση της ότι με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, με δική της πρωτοβουλία. Εντυπωσιακά αστείο είναι ότι σαν αιτία της επίσκεψης της, επικαλείται δηλώσεις που δεν είχα κάνει ακόμα, αλλά έκανα 15 μέρες μετά τη συνάντηση μας. Η αλήθεια είναι ότι με επισκέφθηκε για την συμβουλεύσω και να τη βοηθήσω.

Ενεργώντας πάντα θεσμικά έχω στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση για να τον ενημερώσω και να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Με την επιστολή αυτή απαντάω σε όσα ισχυρίζεται η κα Τσατάνη.

Την Δευτέρα, που θα δημοσιοποιηθεί η επιστολή, θα βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του».

 

Γεροβασίλη: Ο κατήφορος συνεχίζεται

«Ο κατήφορος συνεχίζεται», υπογράμμισε από την πλευρά της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και προσθέτει: «Τα πρωτοσέλιδα της διαπλοκής είναι ενδεικτικά για το επίπεδο και την ποιότητα των εμπνευστών τους. Ο αγώνας της κυβέρνησης για τη διαφάνεια στο χώρο των ΜΜΕ αποδίδει και θα συνεχιστεί μέχρι τέλους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:58