search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:55
MENU CLOSE

Ποταμός εξαφανίστηκε εν μια νυκτί (Video)

10.03.2016 10:56
Βραβείο για Μανούσο Μανουσάκη και «Κόκκινο Ποτάμι» στο Ναύπλιο - Media

Ο ποταμός Ατογιάθ στη Βερακρούζ του Μεξικό εξαφανίστηκε εν μια νυκτί εξαιτίας ρωγμής που άνοιξε στο έδαφος.

Ο ποταμός Ατογιάθ στη Βερακρούζ του Μεξικό εξαφανίστηκε εν μια νυκτί εξαιτίας ρωγμής που άνοιξε στο έδαφος.Ο ποταμός διασχίζει οκτώ δήμους στην κεντρική ορεινή περιοχή της ανατολικής μεξικανικής πολιτείας της Βερακρούζ. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής Ράντσο Σαν Φερμίν ανέφεραν πως άκουσαν μια έκρηξη, ενώ είχαν την αίσθηση ότι η γη βούιζε.

Το νερό του ποταμού σε λιγότερο από 48 ώρες εξαφανίστηκε, αφήνοντας πίσω του μια γιγαντιαία σχισμή 30 μέτρων.Λόγω της εξαφάνισης του ποταμού Ατογιάθ  έχει σημάνει συναγερμός για τα επίπεδα νερού στην περιοχή καθότι και άλλοι υδάτινοι πόροι της περιοχής  βρίσκονται σε επίπεδα κάτω του φυσιολογικού.

«Το περιστατικό αποτελεί πλήγμα όχι μόνο για την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, αλλά και  για τις οικογένειες που ζουν από την καλλιέργεια της γης αλλά και από τη βιομηχανία της ζάχαρης που είναι κοντά, η οποία έχει υποστεί ζημιές από την έλλειψη νερού» δήλωσε ο δήμαρχος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:54