search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:23
MENU CLOSE

Γερμανικά ΜΜΕ: Στο Βερολίνο εκτάκτως ο Τόμσεν

03.04.2016 17:09
«Φαρμακερή» πρόβλεψη Τόμσεν (ΔΝΤ): Ακριβά θα στοιχίσει στην Ελλάδα η εξάρτησή της από τον τουρισμό - Media

Στο Βερολίνο θα βρεθεί την ερχόμενη εβομάδα ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τομέα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πολ Τόμσεν. 

 

Στο Βερολίνο θα βρεθεί την ερχόμενη εβομάδα ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τομέα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πολ Τόμσεν, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης. 

Η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung αναφέρει ότι το επίκεντρο των επαφών του κ. Τόμσεν με τη γερμανική κυβέρνηση θα βρεθεί η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο τρίτο πρόγραμμα διάσωσης στην Ελλάδα.

Η γερμανική κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι θεωρεί απαραίτητη τη συμμετοχή του Ταμείου αλλά αρνείται να δεχτεί την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους που εισηγείται το ΔΝΤ.

Το έκτακτο ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα, ενώ ο Πολ Τόμσεν αναμένεται να συναντηθεί με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε -αύριο Δευτέρα- στην Ολλανδία. 

Και συνάντηση Λαγκάρντ- Μέρκελ

Το Reuters μεταδίδει πως, την Τρίτη, θα βρεθεί στο Βερολίνο και η Κριστίν Λαγκάρντ για να συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Στο μεταξύ, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι έτοιμος να υποδεχτεί στη γερμανική πρωτεύουσα τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, στο πλαίσιο εκδήλωσης του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Τόμσεν και Ντάισελμπλουμ εμφανίζονται αποφασισμένοι να ξεκινήσει η συζήτηση για το ελληνικό χρέος στα μέσα Απριλίου.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:21