search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:16
MENU CLOSE

«Στο Κόκκινο» οι σχέσεις Σκουρλέτη – Αρβανίτη

16.04.2016 08:18
Δράση Ευρωβουλευτών της Αριστεράς, με πρωτοβουλία Κ. Αρβανίτη, ενόψει της ετυμηγορίας για τη Χρυσή Αυγή (photos)  - Media

Άνω-κάτω έχει γίνει για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον κομματικό ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», υπό τη διεύθυνση του Κώστα Αρβανίτη. 

 

Άνω-κάτω έχει γίνει για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον κομματικό ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», υπό τη διεύθυνση του Κώστα Αρβανίτη.

Όπως αναφέρει το «Secret», της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος δέχθηκε κριτική για θέματα του αντικειμένου του από συγκεκριμένη βραδινή εκπομπή, με την επίκληση όμως στοιχείων που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, ενοχλήθηκε πολύ και φρόντισε να μεταφέρει τη δυσαρέσκειά του αρμοδίως, λέγοντας: «Φτάνει που έχουμε όλους τους άλλους να μας επιτίθενται, πρέπει να δεχόμαστε και άδικα σχόλια από τον υποτιθέμενο φιλικό μας ραδιοφωνικό σταθμό;».

Δεν είναι όμως, μόνο ο κ. Σκουρλέτης. Και μια σειρά από βουλευτές έχουν απευθυνθεί στην υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, για να της εκφράσουν παράπονα για μη επαρκή στήριξη από τον ραδιοφωνικό σταθμό αλλά και για τη συστηματική αγνόησή τους στην επιλογή προσκεκλημένων.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:15