search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:20
MENU CLOSE

Οι Βρετανοί μόνο φλερτάρουν στο ίντερνετ- Δεν απατούν

28.04.2016 07:25
Οι Βρετανοί μόνο φλερτάρουν στο ίντερνετ- Δεν απατούν  - Media

Περισσότεροι από το ένα τρίτο των Βρετανών θεωρούν πως η αποστολή μηνυμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο, γνωστό ως sexting, δεν αποτελεί πράξη μοιχείας.

 

Περισσότεροι από το ένα τρίτο των Βρετανών θεωρούν πως η αποστολή μηνυμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο, γνωστό ως sexting, δεν αποτελεί πράξη μοιχείας.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η έρευνα που διεξήγαγε μεγάλη δικηγορική εταιρία στην χώρα, καθότι όλο και περισσότεροι πελάτες της επικαλούνταν τη μοιχεία ως αιτία διαζυγίου. Στο Ηνωμένο Βασίλειο η κατηγορία της μοιχείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αιτία διαζυγίου μόνο αν αποδειχθεί πως ο σύζυγος ή η σύζυγος έχουν σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου. Ωστόσο, η το 35% όσων συμμετείχαν στην έρευνα δεν θεωρεί το sexting ως μοιχεία την αποστολή μηνυμάτων, όταν δεν έχει υπάρξει και σωματική επαφή.

«Η έρευνα χτυπά «κόκκινο καμπανάκι» για τα ζευγάρια για το τι είναι επιτρεπτό και τι όχι» δηλώνει εκπρόσωπος της δικηγορικής εταιρείας.

«Ενώ κάποιοι θεωρούν πως η αποστολή ενός μηνύματος για φλερτ ή μηνύματος που περιέχει γραφικές εικόνες δεν είναι κάτι σημαντικό, για άλλους να καθορίσει την πορεία της σχέσης τους» αναφέρει χαρακτηριστηκά.

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:20