search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:20
MENU CLOSE

Φυλακισμένος κατάπιε το κινητό του (Photos)

13.05.2016 17:25
Φυλακισμένος κατάπιε το κινητό του (Photos) - Media

 

Με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι γιατροί κλινικής στο Δουβλίνο. Ένας 29χρονος φυλακισμένος που κατάπιε το κινητό του τηλέφωνο έσπευσε στο νοσοκομείο, έπειτα από έξι ώρες που προσπαθούσε να το αποβάλλει με εμετό.

Ο 29χρονος, που είχε ψυχολογικά προβλήματα, παραδέχτηκε ότι κατάπιε το κινητό του.

Αρχικά, μια ακτινογραφία θώρακα έδειξε το κινητό να βρίσκεται στο υπογάστριο, πάνω από το στομάχι. Οκτώ ώρες αργότερα οι ακτίνες έδειξαν ότι η συσκευή είχε μετακινηθεί στο στομάχι, αλλά δεν προχωρούσε προς το έντερο. Τότε οι γιατροί αποφάσισαν να τον εγχειρίσουν, μια διαδικασία που αποφάσισαν να περιγράψουν σε επιστημονικό περιοδικό.

Σε πρώτο στάδιο, οι χειρουργοί προσπάθησαν να εντοπίσουν με ειδική κάμερα το κινητό μέσα στο στομάχι, έτσι ώστε να το τραβήξουν από το σώμα του 29χρονου από τον εισοφάγο. Όταν αυτό το εγχείρημα απέτυχε, οι γιατροί με μια τομή αφαίρεσαν τη συσκευή διαστάσεων 6,8×2,3×1,1 εκατοστών.

Καθώς ο ασθενής ήταν τρόφιμος φυλακών, η συσκευή στάλθηκε για εξέταση σε δικαστή, όπως αναφέρει η Daily Mail.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:20