search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 08:16
MENU CLOSE

To νέο βίντεο φρίκης του ISIS: Δύο ανήλικοι Γάλλοι δολοφονούν Σύρους κρατούμενους

15.05.2016 11:08
To νέο βίντεο φρίκης του ISIS: Δύο ανήλικοι Γάλλοι δολοφονούν Σύρους κρατούμενους  - Media

Ένα νέο βάρβαρο βίντεο κυκλοφόρησε ο ISIS, όπου φαίνονται δύο ανήλικα αγόρια που μιλούν γαλλικά να έχουν ενταχθεί στους κόλπους της τρομοκρατικής οργάνωσης και να εκπαιδεύονται με βαρύ οπλισμό. 

 

Ένα νέο βάρβαρο βίντεο κυκλοφόρησε ο ISIS, όπου φαίνονται δύο ανήλικα αγόρια που μιλούν γαλλικά να έχουν ενταχθεί στους κόλπους της τρομοκρατικής οργάνωσης και να εκπαιδεύονται με βαρύ οπλισμό. Τα δύο αγόρια  πυροβολούν στόχους που μεταξύ άλλων απεικονίζουν τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ. Αλλά η φρίκη είναι ότι φαίνονται να δολοφονούν εν ψυχρώ Σύρους κρατούμενους που είναι δεμένοι και με καλυμμένα τα μάτια σε ένα απομακρυσμένο δάσος.

Το βίντεο κυκλοφόρησε από την «πτέρυγα» προπαγάνδας του ISIS σε μια προσπάθεια να στρατολογήσουν νέους μαχητές από τη Γαλλία. Το βίντεο έχει τίτλο: «Στα χνάρια του πατέρα μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 08:15