search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:24
MENU CLOSE

Η απίθανη αντιδικτατορική δράση του «Κοκού»-Είπε στα αεροπλάνα να σπάσουν το φράγμα του ήχου για να ρίξει τη Χούντα!

31.05.2016 21:41
Πέθανε ο 20χρονος Κωνσταντίνος Κριτζάς που είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με τη δύναμη της ψυχής του  - Media

Μια ακόμη απίθανη ιστορία «ξεφούρνισε» ο Γλύξμπουργκ για να σώσει την υστεροφημία του, σχετικά με την στάση του κατά την επιβολή της δικτατορίας της 21ης Απρίλη του 1967.

 

Μια ακόμη απίθανη ιστορία «ξεφούρνισε» ο Γλύξμπουργκ για να σώσει την υστεροφημία του, σχετικά με την στάση του κατά την επιβολή της δικτατορίας της 21ης Απρίλη του 1967.

Ο «Κοκός» έχει ισχυριστεί στο παρελθόν, ότι έστειλε μήνυμα αντίστασης στην δικτατορία βγάζοντας φωτογραφία με τους συνταγματάρχες… μουτρωμένος, όμως η καινούρια ιστορία που διηγήθηκε στις «Ιστορίες» του ΣΚΑΙ, είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Ο Γλύξμπουργκ λοιπόν, διηγήθηκε στον Αλέξη Παπαχελά και τη Σία Κοσιώνη, πως έδωσε εντολή στην αεροπορία να πετάξει μαχητικά που θα σπάσουν το φράγμα του ήχου πάνω από την Αθήνα και προφανώς θα έριχναν τη χούντα δια της… κωφώσεως. Οι αξιωματικοί του απάντησαν –σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- πως αν το κάνουν θα πέσει η Ακρόπολη!

Είστε ακόμη σίγουροι πως δεν μας ψεκάζουν;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50